Konzultanti Ostendo Consultinga na lokalnoj i globalnoj razini intenzivno se bave upravljanjem sukladnošću u informacijskim sustavima više od 10 godina.

Intenzivno smo uključeni u podizanje svijesti i edukaciju, u ovom području pa smo tako u suradnji sa ICT business portalom pokrenuli potpuno besplatnu školu usklađivanja sa Uredbom. Besplatne radne materijale za ovu školu možete preuzeti za naše web stranice.

U suradnji sa veleučilištem i ustanovom za obrazovanje odraslih razvili smo niz programa za osposobljavanje stručnjaka za rad na projektima usklađivanja.

Putem gostujućih predavanja i drugih vrsta suradnje sa relevantnim fakultetima, svijest o zaštiti privatnosti širimo i na buduće stručnjake.

Mnogim smo klijetima pomogli i pomažemo u postupku usklađivanja.

Jedna smo od rijetkih tvrtki, ako ne i jedina na ovom području koja raspolaže stručnim i iskusnim timom za sva područja implementacije:

• Organizacijsko
• Pravno
• Tehnološko

Opis naših usluga iz područja usklađivanja sa Uredbom možete pogledati na našim web stranicama. Ne zamjerite što su na engleskom. To je jezik na kojem pružamo oko 2/3 usluga.

Kontaktirajte nas i saznajte više.